Första maj!

Det var en gråkall första maj igår. Lite typiskt vårväder med några plusgrader, lite blåst och duggregn hela eftermiddagen.
 
Jag hade teorikurs om longering och tömkörning, även om den inte började direkt på morgonen så var det en del förberedelser innan som städning och förbereda fika. Jag visade longering med Lilla Grå och tömkörde Szum, de skötte sig rätt bra men var pigga. 
 
Sen middagspaus och på kvällen longerade jag Lemonaden men utan utrustning eftersom hon var så blöt, hon fick jobba i mycket galopp och fick även hoppa ett litet hinder i lina. Avslutade med att träna lite att springa med henne och ställa upp. Tog Clarinett några varv i töm men hon ser inte helt hundra ut, misstänker att det är en hov som spökar lite så avvaktar tills hon är skodd.
 
Det har inte blivit så mycket sömn i natt, vid 4 ringde Nisses telefon då en bekant hade en fölning som inte gick bra. Efter några samtal så åkte han dit, självklart var det svårt att somna om sen och jag var väldigt trött när klockan ringde....
 
Lemonaden har nog mest växt på längden i stället för höjden på slutet, jag hoppas att benen växer i kapp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0