Elitloppssöndag!

Intensiv och varm söndag, vilken försommar vi har!
 
Full fart redan på förmiddagen, jag jobbade Szum i töm och byggde sedan fram löshoppningen lagom till Linda kom till stallet. Vi löshoppade Lilla Grå, Rabea och Lemonaden. Lilla Grå hoppar verkligen bara bättre och bättre, i dag blev det en miss och självförtroende sjönk tillfälligt men det får bli en grej på erfarenhetskontot, för både hästen och oss. Vi höjde lite snabbt samtidigt som hon kom in lite tokigt och fick ett dåligt språng, då vågade hon inte nästa gång, men med lite lägre hinder och mer stöd så hoppade hon bra igen. Sånt som händer! Både Rabea och Lemonaden hoppade bättre i dag men de fick bara hoppa lågt för att hålla självförtroendet uppe!
 
När hindren var bortplockade så tog jag en snabbfika och sen i väg på lektioner. Det var varmt för dom att rida i dag men två tjejer kämpade i solen (och jag blev alldeles bränd, trots solkräm), jag var även till ett nytt ställe där jag longerade två ponnyer.
 
Hann precis hem för att se finalen i Elitloppet, skulle gärna vilja åka på det någon gång för det verkar verkligen vara en upplevelse! Sen stekte vi hamburgare till middag och på kvällen åkte jag och Nisse en gemensam runda för vattning och nattning av hästar, lite mysigt för vi hinner sällan göra det tillsammans.
 
Nu försöka sova med alla mygg! Alla knott och mygg tycks ha vaknat i helgen, jag är redan sönderbiten!
 
Det var bara Lilla Grå som fastnade på bild i dag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0