Blöt kväll!

Det blev en blöt kväll... Men prognosen för den närmaste veckan ser lovande ut!
 
Jag började med att rida Lilla Grå, hon är inte jätterolig att rida när man inte ridit på någon vecka men det blir nog bättre om några ridpass. I dag var hon mest ofokuserad och sur. Sen red jag Chokladen som inte heller ridits på länge, sist var hon mest knepig, bättre i dag men behöver nog också några pass för att komma igång. Szum fick jobba i töm, och Lemonaden tömkörde jag ut i skogen. Vi gick upp i skogen, i den där backen med jobbig terräng och kollade om det snart går rida där, vilket det gör. Sen tvättade jag benen och svansen på henne inför helgens äventyr. 
 
Avslutade med att ta upp Dajmen på banan och jobbade henne i skritt pp liten volt runt mig. Start och stopp fungerar bra så nu ska vi börja på med longeringen. Sen snabblagad mat i form av fiskpinnar och pulvermos och i väg för några lektioner. 
 
Under lektionerna duggade det bara lite, men sen har det vräkt ner och innan hästar var inne, balar utkörda och Nisses hästar fodrade så var jag som min gård är just nu, både blöt och lerig!
 
Lilla Grå!
 
Lemonaden i skogen!
 
Dajmen på banan! Visst är hon lik Lemonaden?
 
Sötnöt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0