Bilkörardag!

Igår blev det en riktig bilkörardag, hade jag inte kört fram och tillbaka så hade jag nästan varit i Stockholm!
 
I måndags jobbade jag, efter jobbet så skrittade jag och Linda ut i skogen hemma med Clarinett och Rabea. Vi kollade hur stigarna såg ut efter vintern, med all snö, avverkningen och hur blött det var. För hästarna blev det mycket benlyft och de fick jobba med hela kroppen! Sen gick jag runt och kollade stängslet på en av gräshagarna på gården. Avslutade dagen med att hänga lite på ardennern som jag börjat på insittning med.
 
Igår red jag lite på förmiddagen, Lilla Grå fick gå i töm, Szum och Chokladen red jag. Chokladen testade jag Clarinetts sadel på, och det blev bättre men inte helt bra. Men hon får gå med den ett tag nu, ska försöka rida mycket i skogen så hon musklar på sig så får vi se vad det blir sen.
 
Efter lite fika så åkte jag på Hammarn och hämtade en enorm släpvagn som jag hyrt, dem var nästan lika stor som en dansbana! Två svängar till Edselenoch hämtade hösilagebalar! Fick med fyra åt gången så nu har vi så vi klarar oss fram till betet. Innan de svängarna var gjorda och släpvagnem tillbaka så var det sent och bara att sova kvar.
 
Det är verkligen sjukt mycket att göra nu, man vill ha alla hagar i ordning för nu snart kan vi släppa hästarna på lite övergångshagar med gräs och roligare underlag. Man vill rida massor när det är så fint väder, och såklart allt vanligt som ska göras. Och så väntar en momsrapport också! Suck....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0