Onsdag och snöfall!

En dag till med snöfall...
 
Jag red Chokladen och Lilla Grå på banan. Lilla Grå fick jag rasta av rejält i lina innan för hon var väldigt energisk, men sen trevlig att rida. Och sen fick Szum gå lite i snön. Lyckades tappa både ett benskydd, Lulla Grås, och en sko, Szums, i snön på banan som jag inte kunde hitta sen! Skon lyckades dock Linda hitta i alla fall.
 
Srn lunchpaus och i väg till ridskolan. Jobbade en av ridskolehästarna i töm innan jag skulle ha teorikväll om foder. Eftersom det är sportlov så har vi ingen vanlig ridning utan olika aktiviteter och teori. Just foder, utfodring och hullbedömning känns som ett ämne som ska beröra och intressera många men INGEN kom!! Lite dåligt tycker jag, alla som har häst, vill ha häst eller är allmänt hästintresserade borde ju ha nytta av det. Men det är ju då här jämt! Tycker att många bara vill rida, och då helst bara hoppa, och allt det andra med häst är ganska ointressant. I verkligheten är det ju det runt omkring som tar mest tid och kräver mest kunskap! Och dessutom ger det ju så mycket i ridningen när man kan mer om häst, och när man lyckas hitta rätt i alla bitar runt hantering och skötsel av varje häst.
 
Så i stället jobbade jag en häst till i töm innan jag tog in alla hästar och åkte hem. Sen blev det tårta till Nisse som fyllde år, lite sent kanske men han hade inte heller varit hemma utan åkt för att köpa en bil som var såld när han kom fram... 
 
Nu ny dag, och just nu snöar det inte i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0