Intensiv tisdag!

Intensiv men bra dag! Och såklart har det snöat...
 
I morse körde jag Clarinett till Nisse där vi väntade in tandläkaren. Clarinett kollades förra våren och hade då en del foderfickor och rekommenderades därför att kollas igen. Nu var foderfickorna borta, troligen hade de uppkommit vid tandväxlingen, och det fanns bara några mindre ojämnheter som justerades till. Nu behöver hon inte träffa tandläkaren på ett par år!
 
Sen körde jag hem henne igen, lagade några hagar  (de sluts hårt i snön nu, även om hästarna oftast är kvar i hagarna) och longerade Gadjet, han blir väldigt fin i det jobbet! Och sen lunch innan Nisse hjälpte mig att lasta Zebbe. Jag åkte upp med honom till ridhuset där hans ägare mötte upp!
 
Först löshoppade vi honom, det var första gången han löshoppade och överhuvudtaget var i ett ridhus! Han var jätteduktig och fattade fort vad det gick ut på! Vi hoppade såklart bara lågt och lätt, handlar i början mest om att de ska förstå systemet. Kan däremot konstatera att han travar helt fantastiskt! Finns många växlar i den traven! Efter löshoppningen så satt jag upp och red några varv så de fick se att han var ridbar, tyvärr blev han trött direkt så det var inte så mycket att visa. Men jag tycker att han varit otroligt duktig i dag med allt! Sen lastade vi honom och han fick åka hem till ägarna nu väntar lite vila, det är han värd! 
 
Jag hann precis in på Ica på hemvägen innan stängning, och när hästarna var nattade, så gjorde jag äppelpaj och roade mig med att planera morgondagens foderföreläsning. Och så somnade jag såklart en stund på soffan också, så jäkla trött hela tiden!
 
Blev i alla fall taggad att löshoppa mina egna hästar nu, och sätta fart med Lemonaden! Dessutom verkar skogsmaskinerna vara klara här nu  vilket känns skönt! Nu ska det tränas och ridas!
 
Jag och Zebbe i ridhuset!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0