Sjukdag!

Blev en riktig sjukdag i dag...
 
Var inte alls pigg i morse så sov en extra timme innan jag åkte och kollade alla hästar, ändå skönt med bete så man kan vara lite mer flexibel. Dock kollar jag hästarna på betena minst två gånger per dag, helst hade jag velat kolla dom var 6e timme... Efter det så hjälpte jag Nisse att ta in några ston som skulle brunstkollas, men sen var jag knäckt så då sov jag en timme till! Helt sjukt att man kan sova så mycket och ändå vra så trött!
 
Ställde in kvällens uppdrag med tömkörning, ridning och lektion, kändes inte som formen var den bästa för det. Däremot kom Nisse och jag i väg för att hämta två hästar, köra bil kändes lagom ansträngande! Vi blev bjudna på grillat och rabarberpaj så det var lyxigt värre! Själva hästhämtandet gick också smidigt så nu har jag en ny inridningshäst hemma. Countach är 3 år och uppfödd hos Nisse, så det är den tredje av fölungarna som gick ihop den sommaren som jag får rida in. Lemonaden och Zebbe var de andra två. Spännade och roligt ska det bli, jättefin är han!
 
Nu nytt försök att sova mig frisk!
 
Countach!
 
 
Jag hade transporten med mig när jag kollade stona på betet. De kom allihopa i full galopp, förväntansfulla på vad som fanns i släpet, tror de blev besvikna när jag bara plockade fram en extra vattenbalja och en mineralsten...
 
 
Lemonaden, Chokladen och Minna spanar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0