Shoppingonsdag!

Varmt i dag med, vilket egentligen är rätt trevligt men vi behöver regn nu!
 
Jag var uppe i tid och jobbade Ruslan och Countach på morgonen. Ruslan fick jobba med longeringen och lite förberedande uppsittningsövningar, även om han är sutten på några gånger kommer jag börja från början. Det är nytt ställe och nya rutiner, och jag vill gärna se att allt fungerar som jag vill innan jag sitter upp. Så lite repetition blir det för honom nu, vilket givetvis är bra! Countach fick repetera gårdagens jobb.  I dag båda stigbyglarna nere, utan större reaktioner, repetition av uppsittningsövningarna och att stå vid pallen. Han kändes mer avspänd i dag och jag kunde hänga lite på honom när han stod vid pallen. 
 
Sen tömkörde jag Elises nya häst. Som ni minns bröt ju Gandalf benet i vintras, efter några månader utan häst så har Elise nu hittat en ny pålle som står i ett stall här på byn, ett sto denna gång.  I dag jobbade jag henne i töm och det kändes som en trevlig häst, så det blir nog bra!
 
Men sen tog jag ledigt resten av dagen! Duschade och hängde med Linda och ytterligare en kompis till Sundsvall! Det blev en hel del shopping i vämen, mat på Ikea och glass innan hemfärd. Själv handlade jag sparsamt, lite insektsmedel, ett par reatröjor på Hööks och ett reaträns, smågrejer och en ridhjälm! Insåg att jag ska tävla om en och halv vecka och min hjälm är inte godkänd... Ny, fräsch hjälm känns för övrigt bra när man rider så här mycket!
 
Trötta syskon i morse! Dajmen, Wasabi i bakgrunden, Lemonaden i mitten och Chokladen till höger!
 
Min lilla grå prinsessa!
 
Gulliga fölungar hos Nisse! Dessa sötnosars mammor är här på betäckning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0