Normalt sommarväder!

Nu börjar det normala sommarvädret dominera, i morse hällregnade det och under dagen har det växlat mellan blåst, duggregn och dtekhet sol! Fleecetröjan har åkt på och av om vartannat!
 
Jag började med att longera Countachen, i dag satte jag på träns under kapsonen vilket han inte brydde sig speciellt om. I stället hade jag vissa problem med att longera i högervarvet... Det är ju så med unghästarna, det kan variera från dag till dag oavsett hur väl förberedda de är. Jag är i alla fall imponerad över hur obrydd Countach är för både sadeln och i dag bettet, till skillnad från mina unghästar som gör en grej av allt nytt...
 
Sen åkte jag ner till betet och red lite där. Clarinett gick gå galoppjobb i backarna och Chokladen longerade jag och satt upp och jobbade med vändningar, volter och åttor i skritt. Och sen åter tillbaka till gården och red Lilla Grå. Precis då blåste det ordentligt och hon var lite spänd. Hon är så fin när hon är sådär framåt som hon var i dag, och fokuserad och avspänd, dock fick jag jobba ganska ordentligt för fokuset och avspändheten i dag så den känslan var bara kortare stunder. Avslutade med att jobba Szum i töm. 
 
Sen färskpotatis, sill och ägg till middag innan jag åkte i väg på ett par lektioner. Nu är klockan över midnatt igen så verkligen dags att sova!
 
Lilla Grå med vind i manen!
 
Bea i sommarhagen i kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0