Midsommar och semester!

Det blev en kall midsommarafton, men det hör väl till? Dunväst är väl den normala klädseln på midsommar? Kallt, blåsigt och lite regn...
 
Jag jobbade först, i dag lite lugnare och bara öppet till 14, men nog hade vi att göra! När jag stämplade ut (ja vi har fortfarande stämpelklocka) så var det för tre veckors semester!
 
Efter jobbet och fika så longerade jag Countach, i dag hade jag stigbyglarna på sadeln men fastsatta. Högervarvet är fortfarande svårt och i dag var han lite spänd av blåsten också så det räckte för i dag, så tar vi nästa steg och tar ner stigbyglarna nästa gång. Provade även en sadel på Ruslan, bara för att se vad jag ska börja med på honom.
 
Kollade stona på betet och kylde Lemonadens ben, svullnaden har gått ner något, hon är ohalt och själv helt obrydd över svullnaden så det känns ganska bra ändå. Jag kyler med vattenslangen och kylgele två gånger per dag. Men i dag hade även Lilla Grå en svullnad som jag fick kyla! Hon har troligast blivit biten, i halsen, och fått en rejäl bula! Själv funderar jag om frimärken är en lämplig sysselsättning?
 
Sen middag, eftersom det blåste så mycket så vågade vi inte grilla men det blev god mat ändå! Färskpotatishalvor i ugnen och dovhjort! Sen var vi så mätta och trötta att vi båda somnade i soffan! Kvällen avslutades med betäckning av två ston och sen en lyxig kaka med digestivebotten, kokasås, grädde och jordgubbar! Lovar att jag är mätt nu!
 
Lemonaden midsommarfin med blommor i pannan!
Hennes lillasyster är rätt lik henne...
Dajmen!
 
Lilla Grås bitmärke!
 
Finaste, och drygaste, stallkatten Holger!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0