Iskallt midsommartrav!

Visst att det är midsommar och jämtlänsk sommar, men i dag har det varit kallt, riktigt kallt!
 
Jag började dagen med att rida ut en något motvillig Clarinett, i alla fall var hon lite seg i starten, klättring och kondition stod på schemat! Fortsatte sedan hemma med Ruslan som jag sadlade och tränsade, och tog upp på banan. I dag bekantade vi oss mest med varann och banan, han fick kliva över bommar och så jobbade vi lite med skritt runt mig. 
 
Sen åkte jag och Nisse på trav i Oviken! Eftersom det är nästan fjällen så laddade jag med långkalsonger under jeansen, underställströja, vanlig tröja, fleecejacka och dunväst, och mössa! Trots detta frös jag, hade glömt vantar... Nisse jobbade, han ledde hästarna i vinnarcirkeln, själv fikade jag och tittade på hästar! På hemvägen tog vi några omvägar eftersom vi var i mina hemtrakter, så vi har kollat på min gamla hemby, huset jag växte upp i och varit på mammas grav! Helt klart värt några omvägar! Det har verkligen hänt mycket i dessa trakter och man känner knappt igen sig!
 
Nu är jag helt urblåst och trött efter att ha varit frusen mest hela dagen, känns ju inte som sommar men det ser ut som vädret blir bättre framöver så jag kanske kan gömma långkalsongerna lite till!
 
Från dagens bygdetrav!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0