1:a juni!

I morse kom så en efterlängtad regnskur! Så välbehövligt men jag blev lite förvirrad när jag helt plötsligt skulle leta reda på tröja och jacka efter att ha ramlat ut i linne de sista veckorna!
 
När jag väl kom igång och red var det linneväder igen, men när jag red lite dressyr på Szum så dammade det inte i alla fall! Men när jag sen red Lilla Grå så var det damm igen, hon fick travjobba lite på banan och sen skritta runt träd i skogskanten. Jag hann även packa lite inför morgondagen innan det blev kräm till lunch, jag tycks leva på kräm just nu.. 
 
Så åkte jag och jobbade de två små ponnyerna som jag började med i söndags, till i dag hade måmga poletter trillat ner och de var rent exemplariska att longera i dag! Sen vidare och hade två lektioner, blev bjuden på glass vilket inte tillhör vanligheterna, så sol, fina ponnyer och Piggelin gör att det var riktigt glassigt att jobba i dag! 
 
Så väntade jag in Nisse, som var lite sen i vanlig ordning, och vi åkte ner till Timrå där unghästtestet går i helgen. I kväll visades de fyraåringar som skulle hoppa uppsuttet, Nisse är mätman och idkontrollant så kag hjälpte honom lite och tittade på hästarna. Inser att Chokladen ligger lite efter... Men förhoppningsvis så är hon snart i kapp! 
 
Åt pizza på hemvägen, putsade lite eller i alla fall ryktade lite på Lemonaden och nu är det bara att sova kvar! I morgon är en lång dag, Nisse ska börja kolla hästar redan 7.30 och jag åker ner på förmiddagen. Håll tummarna att Lemonaden sköter sig! Jag är nog rätt nervös för jag har haft ont i magen i kväll, och kommer på en massa konstiga saker att tänka på, som om visningsbyxorna fortfarande passar... Vi får hoppas att dom gör det!!
 
Ebbe är en av ponnyerna jag longerade i dag och en riktig sötnöt! Söt som socker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0