Torsdags-torka!

Varmt i dag med. Och torrt!! Försöker att inte få panik inför hösten än, är ju många bönder som inte börjat slå än här och jag tror ändå inte det är lika illa här som i södra Sverige. Men det är svårt att inte få panik...
 
Jag och Linda red i alla fall hem med Clarinett och Bea för att rida på banan. Clarinett är nog i någon slags tonårstrots och var rätt kaxig, tex ville hon först inte galoppera igenom ena hörnet där unghästarna stog i hagarna utanför... Vi hoppade också några varv på volt över sockerbitshinder, det gick ändå rätt bra, men mycket att jobba med nu!
 
Sen red jag Lilla Grå och jobbae med framåtläget efter träningen, kändes bra! Jobbade Chokladen i töm, hon var jättefin och longerade Dajmen några varv, hon fick även skritta lite med tömkörningsgjorden, dock inte fastspänd. När hästjobbet var klart så byggde jag upp hagen jag rev igår igen... Sen middag, gjorde pastasås på resterna sen igår, och kaffebesök innan jag var i väg och tömkörde en ponny och red en bruksnordis! En betäckning på kvällen och sen te och rostade mackor med jordgubbsmarmelad!
 
Hela gänget väntade på oss vud grunden när vi kom tillbaka från ridpasset på gården!
 
Fantastisk utsikt från ridturen med en av kundhästarna!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0