Skitvägar!

Jag tycker verkligen att vi har dåliga vägar här omkring, inte konstigt att bilarna slits, men i dag tog priset!
 
Jag red först ut en lugn mystur med Clarinett, och sedan jobbade jag Chokladen i töm. Hon börjar verkligen bli jättefin i kroppen och formen när hon jobbar, och i dag riktigt bra kontakt och stöd på bettet. Fortsatte hemma med att longera Ruslan och träna vid pallen. Han är lite orolig när jag ska hänga på honom från pallen, men hoppa upp och hänga från marken går bra! Man tycker ju att det borde vara värre eftersom det blir ett större ryck från mig, men det bryr han sig inte om! Bättre i dag i alla fall! 
 
Sen rabarberkräm till lunch och i väg på lektioner. I dag blev det många mil i bilen och jag skulle bland annat till ett nytt ställe och ny kund. På vägen dit var det vägarbete, i 1,1 mil hade de rivit bort asfalten och ersatt med sprängsten! Gick att köra 30-40 km/h och ändå kändes det som bilen skulle skaka sönder! 
 
Hemma igen så flyttade jag över stona nere på betet till den nya hagen, den jag byggt flera gånger, och sen makaroner och tomatpastsås med kassler som sen och snabblagad middag. Nu sova!
 
Nöjda brudar på nytt bete!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0