Sista semesterdagen och clear round-hoppning!

Sista semesterdagen, tre veckor har verkligen gått fort! Det brinner på flera ställen häromkring, inget i våran närhet men man är ändå orolig. Alla måste dansa regndansen nu!
 
Jag har varit seg i dag, av gårdagens kalas och av vämen. Dock så tömkörde jag Ruslan och Szum ute i en av sommarhagarna, Ruslan fick träna styrning runt träd och Szum jogga lite. Sen lite paus, en massa saft och lite fika, och nationshoppningen från Falsterbo på tvn. Men hann inte se hela för sedan åkte jag och Clarinett i väg på clear roundhoppning hos Nylands Hästsportlag. 
 
Lite väl varmt, och mycket bromsar, så väldigt lätt framridning. Först hoppade vi 50 cm, tog det lugnt och lade in lite trav emellan. Felfri och helt otittig på hindren! Sen liten paus, travade bara en liten bit för att väcka henne och sen startade vi 70. Fick hoppa fram på ett av hindren först och då rev hon två gånger, jag strundade i det och på själva banan hoppade hon jättebra! Och jag red bra, inte en helt oviktig detalj!  I var felfria till sista hindret, en lite svårare linje och vi kom lite nära så hon smet förbi. Men jag är jättenöjd, och känslan på andra rundan var superbra!
 
Hemma igen så lagade jag mat, strips och biff, och sen hämtade vi Nisses bil vid festlokalen, ett sto på bete och betäckte ett sto. Nu är klockan över midnatt igen och i morgon ska jag ju jobba igen!
 
Clarinett med sin rosett!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0