Oproduktiv onsdag!

Otroligt oproduktivdag igår! Och jag är otroligt less just nu! Någon som vill köpa ett gäng hästar?
 
Jag var trött igår efter nattens äventyr. Det tog ungefär två och halv timme att hitta hästarna, leda hem dom, laga hagar och varva ner igen, vid halv fyra la vi oss igen. Det visade sig att någon dragit ur strömmen till det uthus som jag tar ström till hagen från. Så morgonen och förmiddagen blev lugn igår, sen ägnade jag tre timmar åt att delvis riva en hage och sedan bygga en ny där nere vid betet för att de ska få mer mat. Som de flesta vet så växer det dåligt i torkan så deras stora hage är redan slut på gräs.
 
När den hagen var klar tog jag en paus, vi åt älgbiff till middag och sen körde jag kvällspasset hemma. Tömkörde Countach och Ruslan, Countach kunde jag nu gå lite längre bak på den lättare vänstersidan och vi testade även höger sida igår, men där gick jag strax framför gjorden. Han tycker att det är lite jobbigt när jag kommer längre bak, men det går bättre hela tiden! Ruslan tömkördes för andra gången och det är som han aldrig gjort annat! Satte vanlig tömsättning igår och kunde köra runt banan åt båda håll! Sen avslutade jag hemma med att skritta ut Szum i skogen en sväng.
 
Där någonstans trodde jag att jag var klar för kvällen, men så fel jag hade... När jag var ner till betet för att natta hästarna fick jag veta att jag inte fick använda den nya hagen jag gjort! Fick lite lätt panik, och blev lite lätt arg, för hästarna behöver ju mer mat. Så då rev jag delar av den hagen, som jag ju ägnat timmar åt att sätta upp, och stängslade ut den nuvarande hagen lite. Det räcker bara någon dag så kag måste hitta en annan lösning. I morgon kommer jag troligen att fortsätta riva den nya hagen och återigen bygga upp den hagen jag delvis rev igår... Så jäkla mycket onödigt jobb! Hade de sagt från början att jag inte fick ha hästarna där, eller förra veckan när jag började på med den hagen, så hade det varit enklare! Tänk om det kunde komma lite regn nu så det växer!
 
Kvällen var ändå inte slut där, fikade lite och sen hjälpte jag Nisse att betäcka ett sto och göra klart hos honom. Klockan över midnatt innan vi var inne, som vanligt...
 
Trötta hästar efter nattens äventyr!
 
Countach tränar tömkörning!
 
 
Och Ruslan:
 
 
Från min och Szums tur igår kväll. Är en fantastisk utsikt där bakom löven!
 

Kommentarer
Postat av: Desiree Jonsson

Så otroligt trist med beteshagen! Vilken besvikelse, det dräller inte direkt med betesmark denna sommar.

Glad att Ruslan sköter sig, hälsa hemifrån :)

Svar: Jag kommer nog kunna beta där senare på säsongen, när de inte är där. Men det blev lite extra jobb!
Pernilla Engström

2018-07-05 @ 18:08:11
URL: http://www.manadisvildhast.se/Blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0