Fredags-fix!

Jag tycker inte att jag hinner någonting! Hur ska jag hinna med att jobba när semestern är över?
 
I dag började jag med att fixa lite med hagarna på gården, strömmen försvinner någonstans i en av hagarna men jag hittar inte riktigt vart eftersom min mätare är lite glapp... Bytte ut delar av tråden i alla fall och tror det åtminstone blev bättre!
 
Jobbade sedan Countach och Ruslan. Countach fick jobba lite med styrning genom att jag gick vid sadeln och red han från marken. Sen tränade vi vid pallen, i dag tränade vi på att lägga över benet! Alltså sitter jag nästan på honom... Ruslan longerade jag först och sen fick även han träna vid pallen, i dag ville han inte alls stå stilla när jag hängde på honom så vi får träna lite mer på det.
 
Sen red jag hem Clarinett, red lite på banan och checkade av bjudningen, övergångarna och galoppfattningarna. Kändes bättre i dag! Nisse skjutsade ner mig till betet igen och hjälpte mig så jag kunde leda unghästarna till det andra betet, det som de gick på för några veckor sedan. Jag ledde Chokladen och Lemonaden, och Dajmen och Wasabi gick lösa, jag var trött efter promenaden men de hade energi att tokgaloppera flera varv i hagen!
 
Vi åkte sedan upp på byn och handlade och åt, sen lite kaffe och omladdning inför kvällspasset. Kvällspasset bestod av att fixa vatten i nya hagen, tvätta Clarinett, slå gräs både till i kväll och i morgon, putsa Clarinetts grejer och packa. Sen hjälpte jag Nisse att kolla ett sto så det blev sent i kväll med... Klockan ringer tidigt i morgon så dags att sova nu!
 
Nytvättad Clarinett!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0