Fölunge och värme!

Igår var jag trött, värmen tar kål på mig, och fick inte jättemycket gjort... Lite av tröttheten kan bero på att jag vaknade med ett ryck 2.30 på natten när Nisse kastade sig upp och skrek nej! Då hörde han hur en lös häst travade upp på gården! Tog typ 5 minuter att fånga hästen men över en timme att somna igen..
 
Började med att bygga ut Countachs hage, så nu har han lite mer mat! Sen ner till betet och lagade deras hage för där hade nog någon fastnat med svansen och fått lite panik och dragit loss stänslet! Jobbade Lilla Grå i töm, hon var jättefin! 
 
Sen lite paus. Pausen ägnades mest åt Nisses nyfödda fölunge med mamma, efterbörden ville inte släppa och ardenner är väldigt känsliga för det och får lätt förlossningsfång. Precis när jag åkte till lektionerna kom veterinären, och de fick ut efterbörden och hon ska medicineras några dagar.  
 
Efter lektionerna jobbade jag Countach med lite uppsittningsövningar, sitter upp på honom på halt själv nu! Sen var klockan som vanligt över midnatt innan vi var klara med allt. I dag skulle jag kliva upp och rida innan värmen, det gick inte så bra men känns lite svalare i dag!
 
Nyfödd fölunge!
 
Countach på banan igår kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0