Är det verkligen regn?

Lördag morgon och regn! Fantastiskt!
 
Igår morse var jag ensam på jobbet, mjölkbilen stod och väntade när jag kom dit. Efter en halvtimme kom chefen och efter att jag hade ringt även sommarjobbaren... Annars var gårdagebs störtsa stressmoment att vi fick enormt mycket varor! Normalt en fredag får vi runt 20-25 lastbärare (varuvagnar, frysvagnar, pallar), igår 32 stycken! Dessutom var många av dom pallar, eftersom vi ligger efter med varuplocket så blev källaren snabbt full och vi hade hela butiken full av vagnar! Där kryssade vi mellan vagnar, varor och kunder i värmen i fullt ös, och då får jag skäll i telefonen för att det tog så lång tid att svara... 
 
Efter jobbet så stekte jag på ett par köttskivor som vi åt med potatissallad och sen gjorde jag och Linda ett ryck i stallet! Först Ruslan som jag först hängde på och sedan skrittade ett par kortare svängar på gården uppsuttet. Och sedan Countach som Linda ledde mig en lite längre sväng på gården med, han har problem i nedförsbackarna men vi tränade drtgenom att göra många halter. Han hamnar i framvikt men halterna gör att han måste balansera upp sig, förhoppningsvis lär det honom hur han ska bära ryttaren i nedförslut.
 
Sedan åkte vi ner till betet och red Bea och Chokladen en skrittur i skogen. Chokladen var rätt spänd, longerade innan och då bockade hon en hel del men gjorde inget när jag red sen, lite spänd först men slappnade av. Vet inte varför hon var spänd men hon kändes som när hon stått i regnet och spänt sig eller frusit, men igår var det ju 30 grader varmt? Dessa hästar är inte alltid lätt att förstå sig på!
 
Nu ny dag och med regn! Knappt man minns hur det var! Då kan man inte bara ha linne va? Och man måste veva upp bilrutorna? Kanske går lite mindre vatten hos hästarna i dag, de dricker mängder i denna värme!
 
Chokladen efter kvällens ridning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0