50 års kalas!

Värmen och torkan fortsätter! Det luktar brandrök och igår kväll brann det på tre ställen bara runt Bispgården, plus i Stugun! Hårt tryck på brandkåren här! Det som ställt till det är åskan som gick igår och som på de flesta håll kom utan regn! Hoppas att de får allt under kontroll!
 
Igår började jag med Countach. Nisse hjälpte mig så jag kunde hänga på honom, sitta och även gå ett par kortare sträckor uppsuttet. Dessutom hjälpte han mig med longeringen som jag ju tycker är svår på honom, bra att se att även Nisse hamnade i samma läge med honom men även hur han löste det! Jag måste helt enkelt vara lite snabbare att läsa hästen!
 
Sen longerade jag Ruslan och tränade vid pallen, nu stod han bra så jag kunde även träna på att lägga över benet och sitta upp! Sen ägnade jag lite tid åt att bygga om hagarna på gården så nu är det typ en labyrint för att ta sig från stallet till banan men det blir fint avbetat sen!
 
Jag och Clarinett red en lugn tur i värmen och sen var det bara att duscha och leta rätt på finkläderna, kvällen var nämligen lagd åt 50 års kalas! Riktigt god mat, och  såklart en massa trevligt folk, nästan hela byn var där! Tror vi var hemma vid någon gång innan 4.00 så lite segt är det i dag! Och i morgon är semestern slut, och jag som tycker att det känns som jag bara jobbat... 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0