Vintertisdag!

Igår kväll var det en plusgrad, i morse -11 och nu i kväll 16, inte lätt att hänga med i svängarna!
 
Fullt ös hemma i alla fall. Började med att longera Lemonaden som nu ska få komma igång efter vintervilan. I dag longerade jag bara lite, utan sadel, så hon ska få komma igång, hitta rutinerna igen och så att hennes hagkompisar ska förstå att hon inte kommer lämna dem för alltid när hon går in...
 
Sen jobbade jag Expresso i töm, han var jättefin och var mycket bättre med kontakten med bettet i dag. Inte helt bra men stor skillnad mot tidigare. Red Chokladen, hon fick trampa upp de stigar i snön som jag gjorde förra veckan och som nu snöat och drivit igen. Sen jobbade jag en överladdad Lilla Grå i töm, hon var jättefin när hon busat klart, och avslutade med att longera och rida Zebbe lite på banan. 
 
Blev risgrynsgröt till middag och sen i väg för några lektioner. När jag tog in hästarna för kvällen passade jag på att borsta lite på Ruslan och lägga på en sadel som jag tror passar, testade samma sadel som jag hade på hans bror... Konstaterar att han behöver komma in i rutinerna mest nu, att gå in först, bli fastsatt i stället för att få äta och dessutom stå still när sadel provas var rätt onödigt, men känns som orutin.. Han kommer snart på vad jag försöker med!
 
Lemonaden i dag!
 
Expresso i töm!
 
Och Zebbe i skymningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0