Töväder!

Töväder i dag, blåst var utlovat men det blev inte så farligt. 
 
Jag undrar vem som ger mina hästar energifoder i smyg? Det behövs verkligen inte! Började med Chokladen, hon kunde omöjligt stå stilla när jag gjorde i ordning så jag fick lite sadla i farten. Hon var lite tjafsig när jag red i början men sen släppte det och vi kunde trava lite i dag på ett betydligt bättre sätt än tidigare. Hon har ju haft problem med balansen när jag provat trav och det har varit väldigt vingligt, men i dag var det mycket bättre! Inga långa sträckor men flera gånger i stället! Red sedan Clarinett! Det var en månad sen sist så det kändes roligt! Lite lösgörande skrittjobb på banan först och sen lite i snön, vi får ta det lite försiktigt nu så det fungerar och så försöker jag massera henne. 
 
Sen red jag Zebbe, satt upp på banan och red sedan i snön i hagen. Vi försökte oss på med liye trav i zbön i dag men det var för tungt när det dessutom var plusgrader. När jag hade ridit klart så red jag ner på gården och satt av precis vid huset, när jag skulle leda honom sista biten ner till stallet så blev han rädd för något och kastade sig i väg. Jag höll bara i tygeln och hängde inte med så jag tappade honom och han galopperade i väg över gräsmattan! Han stannade efter 10-15 meter så det var bara att hämta honom, men jag gissar att det såg roligt ut när jag kravlade fram i snö upp till midjan!! Han är verkligen vaken av sig så det gäller att hänga med!
 
Avslutade i stallet med att jobba Szum och Lilla Grå i töm. Sen åt jag och Nisse pizza på byn och handlade, innan vi åkte till några vänner och drack kaffe. Där väntade de på en ny häst som vi hann se innan vi åkye hem igen, till nattning av hästar och kontorsarbete! Nu ladda för Icadagar igen!
 
Min älskade Clarinett, som jag saknat denna utsikt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0