Snöstorm de luxe!

Två dagar med snöstorm och igår en riktig skitdag! När ska det vända?
 
I måndags började jag återigen med att laga hage, men peppar, peppar verkar det fungera nu... Sen heldag på Ica och när jag kom hem blåste det rejält och hade drivit igen. Så det böev fakturering i stället för ridning.
 
Igår var det snöstorm! Gick knappt öppna dörren och Nisses uppfart har drivit så snön bitvis är i midjehöjd på mig! Efter att hästarna var ute och stallet klart åkte jag med bilen till verkstaden. Den där slangen som var ihoptejpad skulle bytas, tyckte att det var en bra dag att göra det när jag ändå inte kunde rida. Det gick fort att byta och sen åkte jag och hjälpte Nisse mocka lite. 
 
På eftermiddagen hade jag tid för Clarinett hos en duktig equiterapet, Monika, eftersom hon inte kändes fräsch på träningen vid jul. Åkte hem för att koppla släpet och åka dit, men då stannar bilen och går i  nödläge igen! Precis som första gången den jävöades, innan vi tejpade ihop den. Bara att köra tillbaka till verkstaden!
 
Elise hade också tid hos Monika och var där redan. När jag ringde henne och bad henne säga att jag inte kunde komma så föreslog hon att hon kunde köra två vändor!! I snöstormen!! Så när hon kom tillbaka så bytte vi Gandalf mot Clarinett och åkte upp mot ridskolan igen! Jag fick prova köra en annan bil, väldigt stabil och fin, och hon har dessutom kamera i transporten, men Clarinett bara åt... Väldigt snällt i alla fall!
 
Monika tyckte Clarinett var fin men hittade en skada på ena höftbenet, troligen pga ett fall. Runt den hade hon några spända muskler men får jag ordning på dom bör det inte ställa till det för henne. Med dessa spända muskler har gjort att hon velat korta höger bak och därmed inte böja sig i vänster varvet. Slänt att få veta vad problemet var, bra att det upptäcktes (troligen i tidigt skede) och det blir roligt att börja jobba med henne igen!
 
Inget mer vettigt gjort igår. Nu försöka lösa alla problem som det innebär att vara utan bil... Så less nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0