Djupsnöpulsning!

I dag har det blivit mycket snöpulsning för hästarna, och för mig med!
 
Började, efter att ha mockat ut Wasabis box ordentligt, hon hade anlagt en stråbädd medan hon stod inne men det är justerat nu, att rida Szum. Han fick pulsa upp spår i hagen bredvid banan där jag inte ridit än i vinter. Blev mest skritt för honom, snön gick över haserna och han tyckte det var väldigt jobbigt... Sen fick Chokladen göra samma jobb, men då hade ju Szum trampat upp redan. Lika bra som det kändes sist jag red henne, lika dåligt kändes det när jag satt upp i dag! Hann bara skritta ut från banan innan jag insåg att det inte fungerade, så satt av och sadlade om och satt upp igen, då kändes det bättre och vi kunde rida!
 
Sen red jag Lilla Grå, som jag inte ridit på några veckor nu, longerade och red lite lugnt. Så fick Zebbe gå lite i snön också, släpade ut pallen i djupsnön i hagen och satt upp där. Red honom några varv i de upptrampade spåren och det kändes riktigt bra! Avslutade med Expresso på banan, longerade först honom inspänd och satt sedan upp och red. Red honom lite mer riktigt i dag om än bara i skritt. Han är väldigt känslig och reagerar för minsta lilla jag rör på mig, men annars känns det lovande, han kommer ha lätt för sig att gå på tygeln och kommer nog kunna bli trevlig i dressyren. 
 
Sen lax i ugn till middag och lite soffhäng med film på tvn, och packning och förberedelser för morgondagens resa. Spännande värre! Nu sova så jag orkar med den!
 
Szum spårar upp stigar till unghästarna!
 
Här ser man hur högt snön gått på benen på Szum!
 
Min fina Choklad efter ridningen!
 
 
Brukar era hästar också ha snö i pannan när ni ridit?
 
Dessa öron tillhör Zebbe! Verkar visst ha missat två spånflingor i manen när jag borstade...
 
Finaste Zebbekillen!
 
Sista hästen fick jobba i lampans sken! Expresso!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0