Bilj*vel!

Det här året skulle ju bli bättre, men det börjar inte alls så!
 
Bilen var lite skum redan igår kväll men i morse så började motorlampan lysa och den gick in i nödläge. Så när hästarna var utsläppta och det var mockat, en trasig tråd lagad och en del av all takrassnö bortskottad (vilket vr helt onödigt för det rasade mer sen) så åkte jag på verkstaden. Behöver jag ens säga att det desdutom regnade? På verkstaden fortsatte det att jävlas men krånglande datorer och att bilen inte gick att koppla upp mot datorn. Men en läckande slang hittades och lagades provisoriskt med silvertejp. Sen var det bara att köra igen, tyvärr började den krångla igen senare men det är nog det felet i alla fall. Lite otäckt då den helt plötsligt börjar tokvarva när man kör! Jag skulle löshoppa i morgon men får ställa in drt för jag törs inte släpa i väg någon häst med bilen nu!
 
Halva dagen hade ju nästan försvunnit när jag var tillbaka i stallet. Jobbade Expresso, longerade först och i dag med inspänning. Repeterade uppsittningsövningar sedan igår och i dag betydligt mer avspänd. Satt upp, men han blev väldigt spänd då så jag satt av, jobbade honom lite mer från marken och satt sedan upp igen och skrittade lite, då betydligt mer avspänd häst. I morgon kan jag förhoppningsvis rida!
 
Sen hjälpte Nisse mig att sätta grimma på Wasabi och leda ut henne till hagen. Hon går nu mez Lemonaden och Dajmen, och jag hoppas att de ska hjälpa till att få henne lite mer social.
 
Så i väg på några lektioner och sedan ärenden på Hammarn, det var där bilen började krångla igen. Inte roligt att köra då och när jag kom hem var jag helt slut! Tacos till middag, nattning av hästar och så körde Nisse mina balar. Sent blev det i kväll med, helt hopplöst att komma i säng i tid!
 
Syskonen hälsar på varann!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0