Älgsafari!

Jag som äntligen tyckte att banan började bli bra ihoptrampad och mina ridstigar upptrampade, nu väntar snö och blåst igen i två dagar!! Kan komma upp till 50 cm!! Tillbaka på ruta ett igen... Har då verkligen fått snö så jag tiger den här vintern!
 
Igår var det en ganska lugn dag. Red först Chokladen som fick pulsa lite snö, sen Zebbe som fick jobba med traven på banan. Sen gjorde jag i ordning Lemonaden lagom till Linda kom till stallet, så hon hjälpte mig att hänga och igår även sitta på henne!! Vi gick inget uppsuttet utan satt upp och av flera gånger i stället. Men det känns bra att hon är sutten på nu!
 
Sen skrittade Linda och jag ut en sväng med Rabea och Clarinett. Det var längesen de var ute nu vilket märktes för i början var allt farligt och skulle spanas in! Som tur var brydde de sig inte om att vägen var full av älgspår och vi dessutom såg en älg, dock på håll, men dom är ju älgvana. Är som älgsafari överallt i skogarna nu, dessutom sprang det ut en älgkalv framför bilen på kvällen sen också. Avslutade med att jobba Expresso i töm, mycket galoppjobb och han såg fin ut!
 
Nisse hade lagat god middag, kvällen ägnades sen åt lite bokföring, lite besök och så drog vi in en bal i stonas hage hemma hos mig med bilen eftersom Nisses traktor inte startade, alla sätt är bra utom dom dåliga!
 
Från våran älgsafari-tur!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0