Å så lite kyla igen!

Ja ha då var det kallt igen efter snöstormen... Som tur var ännu inte superkallt och det ska tydligen bli varmare i helgen, men ändå...
 
Igår åkte Ruslan hem, han hade kommit på att man kunde hoppa ut genom stängslet... Jag fick inte till någon fungerande lösning, det är svårt med ström och hagar när det är vinter och det är ju inye nara att bygga en ny hage heller... Och även om det var rejält med ström på tråden så hann han inte känna det, förhoppningsvis kommer han tillbaka senare för det var en trevlig liten häst.
 
Efter jobbet så tog jag Clarinett i töm, hon rör sig redan bättre i båda varv så det känns lovande! Inte för att hon var halt innan men hon vinklade korset lite konstigt, och det gör hon inte alls på samma sätt nu. Red även Expresso, lite travjobb även igår men han var mer spänd än dagen innan. Det är verkligen två steg fram, ett bak med honom... Bland annat så blev han igår rädd för pallen när jag skulle kliva upp eftersom den knarrade, och hoppade till när stigbygeln gnekade i traven... Han gör inget mer än spänner sig, stannar eller hoppar till, men jag förstår inte att han är så spänd? Ja, ja vi jobbar vidare med två steg framåt och sen lite tillbaka... Tror att han kommer bli riktigt fin att rida bara han slappnar av riktigt! Det kommer!
 
Och sen sov jag såklart på soffan resten av kvällen. Nu fixa hästar och stall så jag kan lifta med Nisse till jobbet sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0