Lördagskväll!

Nu har förkylningen satt sig rejält på luftvägarna, känner mig pigg till att jag går mer än 10 meter -då låter jag som att jag sprungit ett maraton! Men det verkar vara snabbt förlopp på sjukan i alla fall så förhoppningsvis är jag snart helt frisk, tills dess får det vara lite halvfart.
 
Longerade Gadjet innan jobbet igår, blev ju ingen lång stund för han har ingen kondition men nu jobbar vi ju på den i alla fall! Efter jobbet så åt jag en portion risgrynsgröt och bytte om lite snabbt, samt bytte några ord med hovis som var in när hon väntade på Linda. Sen gjorde jag i ordning Expresso och så kom hans ägare och red lektion! Det gick jättebra, han är superkänslig så det är inte helt enkelt men det ser jättefint ut när hon rider honom så de kommer bli farliga på dressyrbanan!
 
Sen fick Lilla Grå jogga lite i töm innan jag nattade och så åkte jag och Nisse till Elise och hennes sambo. Vi började med fika och så fyllde vi i skadeanmälan och försäkringspapperna på Gandalf, men sen blev vi kvar där. Det dök upp någon fler och killarna hann dricka både öl och whisky innan vi kom hem långt efter midnatt. Så inte så mycket sömn i natt heller, men det är ju trevligt att träffa lite folk emellan så det får det ju vara värt! Nu ny dag på Ica!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0