Ledig helg!

Har haft en ledig helg, och med ledig så menar jag ledig från Ica...
 
Igår började jag med att jobba Szum i töm. Sen kom Expressos ägare, dottern red lektion och det gick jättebra! Han är verkligen jättefin och de fick ett par riktigt bra galoppfattningar också. Sen lastade vi honom för hemfärd!
 
Sen red jag Zebbe, fortsatte jobbet med galoppförsöken med ungefär samma resultat som sist, något galppsprång, ett bocksprång och ett hopp! Och många varv i fin trav! Poletten har inte trillat ner, han väljer även i lina hellre trav än galopp även om fattningarna där har blivit bättre, han har så mycket trav att han bara växlar upp traven när jag driver på. Vi fortsätter jobba, han ska få något försök till sen får jag prova något annat sätt. Sen kom Linda och vi red ut med Rabea och Gadjet, och som avslutning red jag Clarinett. Hon fick pulsa i snön och trampa upp lite stigar runt gården. Hennes muskler som jag masserar var som gele efter det jobbet, och man kunde se hur hon kommit upp med ryggen och rygglinjen var lite annorlunda. Bra jobb för henne just nu alltså!
 
Sen middag och omladdning, intag av hästar, dusch och i väg på kalas! Det var i en grannby med inhyrt band och en hel del folk! Roligt! 
 
I morse insåg jag att kroppen nog inte var helt återhämtad efter jag var sjuk, och av all skit som hänger över mig, för även om jag inte druckit så mycket igår så kändes det i morse som jag hade druckit hela barskåpet! Utsläppet och mockningen gick lite segt, men sen hade vi personalmöte för ridskolan via telefon så då fick jag chansen att piggna på mig lite! Sen jobbade jag Zebbe i töm först på banan med fokus på galoppfattningar och sen tömkörde jag en liten sväng på vägen med honom. Också red jag ut Gadjet inman fika och i väg på ett par lektioner. 
 
När jag kom hem så jobbade jag Chokladen i töm, hon har haft två veckors vila vilket började eftersom jag blev sjuk men som nog var bra för hon kändes lite mer tålmodig och fokuserad i dag. Sen blev det en sen, men god, middag framför Farmen på tv, vi åt strips och hjortskivor! Såklart somnade jag direkt i soffan sen!
 
Zebbe kom på att lonlongerspöet var roligt att leka med!
 
 
Och Clarinett på sin snöpulsning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0