Kall söndag!

I morse, innan jag kollade termometern, så var planen att rida innan jobbet. Efter att jag kollat termometern, som stod på -26 grader, så var planen att longera. Men verkligheten blev lagning av hagar! Förstår inte att jag ska syssla med och det så fort det blir kallt! I morse var det småflickorna som var ute på en liten sightseeing på gården! Men det är hopplöst med hagarna nu i denna snö, inte bara jag som har problem. Hann med lite pyssel med dom också sen innan jag var tvungen att åka på jobbet.
 
Det har varit sol och inte så kallt på dagen men innan jag kom från jobbet och hade ätit så var solen nere och det var kallt igen. Jag longerade Gadjet för att jobba med det som var problem i fredags när jag hade honom i töm. Longerade med kapson, eftersom det är lättare att fästa linan på ett bra sätt i den än i sidepullet som han rids på, och hade en inspänning, dock ganska lös. Och han blev verkligen jättefin! Visseligen var högervolten något liten men han jobbade så fint och avspänt!
 
Sen lite filmmys, vilket så klart innebar att jag fick sova lite på soffan! Nu ska jag fortsätta sova och drömma om våren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0