Halvfart!

Piggare idag! Men har försökt gå på halvfart för att hålla mig pigg!
 
Longerade Zebbe i morse, han fick trava över bommar och många galoppfattningar! Nu hoppas jag att jag är frisk nog att rida honom, och de andra, i helgen så vi kan jobba med samma uppsuttet. 
 
Sen Ica, gick bra att jobba förutom en liten dipp på eftermiddagen. Efter jobbet så jobbade jag Clarinett i töm. Märks att hon blir bättre i musklerna av att jobba och nu när hon gått mindre var det stelare runt skadan och i ryggen, och hon såg även stelare och sämre ut från början, dock fortfarande bättre än innan behandlingen. Även hon fick jobba över bommarna, och sen såg hon bättre ut efterhand, men jag måste försöka jobba henne lite mer och oftare. 
 
Hann även få klart momsredovisningen, i alla fall allt fram till att den ska läggas in. Det kräver en liten specialare eftersom vi just nu inte har lågon dator med internet. Är något fel på just det på båda datorerna! Tur man kan göra allt, elle nästan allt, på mobilen numera! Nu sla jag duscha och försöka sova, förkylning en har satt sig rejält på luftvägarna nu  (som alltid på mig) så vi får se hur mycket sova det blir!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0