Äntligen galopp!

Lätt snöfall och några minusgrader, perfekt ridväder igår!
 
Jag, Linda och Paula träffades på morgonen och red ut i snön, jag red Clarinett, blev en ganska lugn tur med snöpulsning innan Linda skyndade till jobbet. Sen red jag Szum som fick jobba med att trampa upp spåret i sommarhagen, skulle behövas en halvmeter till med snö för att få det helt perfekt men å andra sidan vill jag inte ha mer snö på banan....
 
Så red jag Chokladen på banan, var ju någon vecka sedan jag red sist då hon ju fick vila när det var halt och nu har jag ju bara longerat och tömkört, men kände direkt att hon var framåt och med. Jag har ju inte galopperat henne uppsuttet då hon ju knappt gått att trava på uppsuttet och även varit väldigt obalaserad i galopp på lina, men sista veckorna har jag sett och känt att det nog snart är möjligt. Och igår testade jag att fatta galopp, och på andra försöket fattade hon en balanserad galopp och vi galopperade en halv långsida och genom hörnet, som om vi aldrig gjort annat! Jag blev så glad att jag avslutade direkt! Det har verkligen lossnat massor sen jag började med magnesiumet. Avslutade sedan med att jobba Lilla Grå i töm, svullnaen hon hade på benet i helgen är helt borta och hon såg fräsch ut.
 
Sen köttbullar, potatis.och röbetssallad till mat och sen i vägpåsista lektionskvällen innan jul! Nu är det mest Ica-jobb som gäller fram till jul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0