Sommar och höst!

Igår morse tyckte jag att det var höst och klädde mig efter det, men det blev sommarvärme så kag fick byta om. Men på kvällen blev jag påmind om att det visst snart är höst för nu blir det mörkt på kvällarna!
 
Ägnade gårdagen åt att rida och flytta hem stonas grejer från betet, de tog inte med sig sadlarna när de gick hem, och försöka få lite ordning hemma. Jag red först ut med Countach och Ruslan, jag är väldigt imponerad av båda dom som är helt coola med att ridas ut ensamma och är framåt och lyhörda. Countach fick gå en tur där man måste hålla reda på ben och kropp medan Ruslan fick trava uppför backarna. 
 
Sen kom en tjej och red ett hopp/markarbetspass och när vi var klara kom grannen, Paula, och vi red ut med Minna och Lilla Grå.  Efter det middagspaus och på kvällen red jag och Linda ut med Clarinett och Bea. Och även fast vi red en lite kortare sväng så hann det mörkna när vi sedan byggde om hagarna på gården, och innan jag hade matat grabbarna och vattnat alla hästar var det kolsvart. Då var visserligen klockan över 22 och Nisse skickade och frågade om jag levde...
 
Gårdagens hästar:
Countach i skogen!
 
Ruslan på väg framåt i backarna!
 
Lilla Grå på grusvägen!
 
Och Clarinett och Bea på kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0