Sista kvällspasset!

Igår gjorde jag sista kvällspasset på Ica för i sommar, till veckan återgår vi till vanliga öppettider och mer ordinarie personal. Så nu hoppas jag att kaoset där ska lugna sig!
 
Jag red Countach innan jobbet, bytte bett och satte på en martingal eftersom jag inte tyckte jag fick igenom tygeltagen riktigt. Jag börjar alltid med raka bett på unghästarna men när man ridit lite på dom så brukar det vara läge att byta till något mer rörligt, på Countach satte jag på ett vanligt tvådelat. Det blev en helt annan känsla i handen och inga problem med förhållningar och tygeltag, dessutom sökte han sig mer mot stöd och form! Gjorde ungefär samma jobb som dagen innan, styrde runt träd, red halter och vändningar.
 
Efter jobbet så red jag lite dressyr på Lilla Grå. Hon har gått lite för lite tycker jag och är lite spänd i ryggen men jag fick ändå igenom ridningen bra och en fin känsla. Tyvärr blir det ju inte så mycket utveckling när de jobbas så här lite men förhoppningsvis blir det bättre nu när det lugnar sig på Ica och blir mindre jobb där. Det är en riktigt trevlig häst som det skulle vara spännande att se hur långt hon kan gå. 
 
Nu ny dag på Ica, och longering av en häst innan om allt går som det ska!
 
Min grå prinsessa efter ridningen igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0