Rymningstider!

Nu har den tiden på året när det är mest rymnigar börjat, vet inte om det är för att viltet rör sig mer eller om hästarna får lite hemlängtan när det börjar närma sig höst.
 
Igår var Lemonaden och Dajmen ute, det intressanta är att de gick i olika hagar... När de hagarna var återställda så kom Linda och vi red en liten skogstur med Bea och Chokladen. Och sen byggde jag ut Szum och Ruslans hage också.
 
Lunchpaus innan jag åkte i väg för några lektioner, tillbaka från dom åkte jag direkt ner till grabbarna. Szum och Ruslan fick jobba lite i töm, Szum har haft lite vila eftersom det har varit en hård sommar för honom med insekterna och värmen. Nu tycker jag att han börjar ta sig i hull och energi igen så vi provar på att börja jobba igen. Red även lite på Countach, han fick gå lite ospårat utanför stigarna men eftersom bromsen och styrningen inte fungerade optimalt så tog jag och jobbade med det på vändplanen tills det fungerade bra, då avslutade vi med att styra runt lite träd. 
 
Trodde att det skulle bli en tidig kväll men när jag vattnade nere på betet så fick jag ett samtal om att en av beteshästarna var ute. Den hästen är inte så lättfångad så vi höll på i över en timme innan vi fick tag i henne och jag kunde flytta dom till en annan hage. Så det blev inte så tidig kväll då heller...
 
Chokladen efter våran tur!
 
Och så sötaste Holger!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0