Pay and Ride!

Så var det varmt igen, men tydligen ganska kortvarigt och igår kväll regnade det så det känns okej.
 
Jag började gårdagen med att rida ut Countach en liten sväng i skogen, han tycks verkligen gilla det! Sen red jag även en liten, liten sväng på vägen med Ruslan. Det var första gången jag red i väg med honom och det gick jättebra. Lilla Grå fick gå lite i töm innan paus för fika, hjälpte Nisse att vattna och greja lite så hjälpte han mig byta däck på bilen. Har köpt nya framdäck så nu hoppas jag att allt stök med däcken ska vara över för ett tag!
 
Sen på med släpet och lasta Clarinett! Vi åkte på Pay and Ride på ett för oss nytt ställe utanför Östersund. Började inte så bra då Clarinett fastnade med tygeln när jag lastade ur så den gick av. Fick som tur var låna tyglar! Clarinett var avspänd på framridningen men rätt seg, när vi kom in i ridhuset blev hon spänd och då fanns ingen bjudning kvar alls! Vi red LB:1, fick avbrott i galoppen och en tvärnit när vi passerade utgången första gången. Egentligen var det bara den sista traven som kändes bra... Men det är bra träning och nu har vi även ridit program inomhus. 
 
Kom hem rätt sebt som vanligt, i dag känner jag mug väldigt förkyld och försöker ladda upp med te!
 
Clarinett fick Betfibermix efter ridningen, jag vill gärna få i henne något blött foder när vi tränat, tävlat och åkt i värmen men hon är inte speciellt förtjust i Betfor men det här var tydligen gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0