Momsrapport-panik!

Vilken fredagskväll det blev!
 
Först Ica-jobb i vanlig ordning. Sen började jag och Linda med lite småfix på en hage så den var i ordning. För sedan red vi upp Bea och Clarinett till gården, Bea ska få bo där nu så vi kan fodra på henne extra och Clarinett skulle få hoppa lite. Nu var Clarinett väldigt ofokuserad när hon skulle jobba på ridbanan och hennes kompis fick gå ut i hagen.  Ja, ja hon hoppar ju i alla fall!
 
Red tillbaka henne till betet och byggde ut Szum och Ruslans hage innan jag drog hem för nästa projekt; momsrapporten! Gjorde klart bokföringen och fick till själva momsrapporten, vilket är ett under i sig då datorn och programmet är väldigt segt! Men då visade det sig vara ett fel, eller flera fel, någonstans på ganska mycket pengar. Då klockan var mycket och jag vet hur länge man kan få leta dessa fel så bestämde jag mig för att skicka in det ändå. Får jag leta fel i helgen och göra en rättning... Man har ju något att göra i alla fall!
 
Sen körde jag Nisse till Timrå. Han ska köra en häst åt en kund på premiering i dag och de skulle åka tidigt så han skulle sova där. Nu hade han ingen bil så jag fick göra en utryckning, hemma och i sängen till 1.30. Inte konstigt man blir trött? Har ändå hunnit vara uppe i natt och hostat... Nu dags att rycka igång denna dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0