Död bil!

Jag är ganska less på min bil! Är ju så mycket fel på den hela tiden och igår dog den! Hade ju först tänkt byta ut den nu i höst men som det är med höpriserna nu så bestämde jag mig för att den skulle få överleva vintern. Den tänkte annorlunda!
 
Först igår så red jag och Paula, grannen, ut en sväng med Lilla Grå och Minna. Lilla Grå kändes inte helt hundra, är lite fundersam på om det är något i ena framhoven som spökar, en hovböld på gång kanske? Det är inte mycket och kändes bara i bland men tillräckligt för att inte vilja ha med henne på träning på lördag (men nu blir det nog ingen träning alls). Red sedan lite lätt dressyr med Chokladen och bestämde mig för att ta henne på träningen i stället (men det blir nog ändå ingen träning nu). 
 
Red även Ruslan som fick jobba med att svänga runt träd och trava på grusvägen och gården nere vid betet, innan jag nästan fick klart den nya hagen. Fattas väl en 20 meter tråd, som vanligt... Sen pannkakor till mat innan i väg på lektioner. Och så på hemväg, mellan betena när jag skulle natta hästarna, så dog bilen. Troligen startmotorn som brunnit! Tändningslåset är glappt och då har antagligen startmotorn fastnat i. Suck! Inte nog med att jag behöver alla pengar till hö nu, och att jag inte vill lägga pengar på en bil som jag bara ska ha över vintern så behöver jag ju bilen varje dag! Inte minst i helgen när jag både ska på dressyrträning och till Wången! Måste ändå säga att dressyrträningen känns värst... Jag vill verkligen träna och det är mycket pengar, jag hade dessutom bokat tre pass (!!!), mycket pengar för en träning man inte tar sig till... Men definitivt värt det om man kom dit... 
 
Ja ja, första steget nu är att ta sig på jobbet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0