Vårdepp!

Igår ramlade vårdeppen över mig. Borde inte varit oväntat, det har varit en tuff vinter och är fortfarande, men känslan har varit bättte men igår kom verkligheten tillbaka över mig igen! Förutom att det varit fantastiskt mycket snö som ställt till det på olika sätt så har jag haft svårt att få betalt av vissa av de hästar som varit här (inte alla, vissa sköter sig exemplariskt) och jag står fortfarande med en häst där jag inte får kontakt med ägaren, vad gör man då? Detta i kombination med gigantiska elräkningar (och såklart en massa annat) gör att det är mer än lovligt tufft ekonomiskt just nu, men jag hoppas att det ska vända nu! Men det hade varit bra att få någon häst såld, men nu blev helgens provridning av Szum inställd så måste göra nya försök.
 
I alla fall så var planen att inte göra så mycket med hästarna utan bara ta det lugnt. Så jag mockade lite i  hagarna, och i stallet kom lite energi tillbaka och jag såg dessutom att en fläck på banan hade inte bara tinat utan även torkat hyfsatså då jobbade jag Lilla grå i töm. Sen pysslade jag lite med Dajmen som fick prova schabrak med täckesgjord. Det är en känslig dam så jag ska ta det väldigt lugnt och noggrant med henne, har ju Lemonadens sadeltvång i höstas i minnet!
 
Sen lunch och i väg på ridskolan där jag tömkörde en häst och hade två grupper. Nu är jag på Ica och här är det lite rörigt eftersom vi är lite personal...

Kommentarer
Postat av: Desiree Jonsson

Usch så trist.. Önskar jag hade energi att dela med mig av, men jag kan bara önska att det vänder snart. Men man tappar onekligen sugen när det liksom aldrig får gå riktigt bra.

Kram.

Svar: Ja du vet ju hur det är... Hoppas på vändning nu på alla håll! Vi är alla värda lite flyt och en bra sommar!
Pernilla Engström

2018-04-26 @ 11:50:15
URL: http://www.manadisvildhast.se/Blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0