Vårblöta!

Nu tinar det i rekordfart, tror vi hade 14 grader på dagen igår, gården ser annorlunda ut varje gång man varit borta några timmar! Skönt att snön försvinner men blött blir det! Och inte blev det torrare av att det regnade igårkväll! Men det tog bra på snön och nu börjar jag tro att ridbanan ska vara mer eller mindre bar efter helgen!
 
Red Clarinett innan jobbet igår, hon fick plaska runt lite på bnan som styrketräning och för att luckra upp snön så den tinar fortare. När jag kom hem från jobbet regnade det ordentligt och ridlusten försvann. Tömkörde i alla fall Lilla Grå upp till en avfart där vi jobbade lite, hon var helt loss! Dels lite spänd i kroppen efter regnet, dels var nog humöret där för sen när jag skulle sätta på täcken på de andra hästarna så for alla runt som tokar i hagarna. Så kanske inte rätt dag att göra det jobbet med henne, eller så alldeles rätt dag för jobba fick vi ju båda!
 
I dag regnar det inte men misstänker att hagarna är rejält blöta, är nog dags att leta fram vattenslangen för säsongen, känns som vi kommer ha många leriga hästben framöver. Men nu i dag först jobb på Ica!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0