Tråkvår!

Det är ganska tråkigt med ridningen just nu eftersom det är väldigt begränsat med ridmöjligheter, banan inte avtinad och grusvägarna mjuka och lömska. Men det är max ett par veckor nu och sedan finns det massor av ridvägar!
 
Igår jobbade jag Lilla grå i töm nere vid min infart. Fokus låg på att få igenom ställningen i nacken och eftergiften i innersidan. I dag fortsatte jag med tömjobbet, efter att ha gjort lite service på några hagar, så både Lemonaden och Chokladen fick gå i töm nere vid infarten. Lemonaden fick jobba i trav i töm för första gången och Chokladen såg mycket bättre ut än för ett par veckor sedan. Förhoppningsvis var det pälsfällningen som spökade och en veckas vila kanske hjälpte. 
 
Sen skrittade jag ut Clarinett i skogen, det var bitvis blött och flera bäckar av smältvatten, Clarinett är inte rädd för vatten men jag hade i stället problem med att få henne upp ur vattnet! Hon plaskade med hovarna, smakade på vattnet på säkert 4-5 ställen och drack ur två bäckar! Annars var hon på sprattelhumör och studsade i väg några gånger, inte lätt nu när det inte går att rasta av ordentligt!
 
Sen lunch, och städade huset på Brännan innan jag åkte i väg på några lektioner! Nu omladdning för ny dag i morgon!
 
Lemonaden nere vid vägen i dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0