Sommartemperatur!

Sommartemperatur i dag igen! Söderut har det varit högsommarvärme!
 
Jag har gjort lite annat pyssel i dag, som service av hagar, urdikning och krattning. Sen red jag Lemonaden som sist, ledde henne till skogskanten och satt upp på en stubbe. Eftersom det var lite väl brant klättring på sina ställen, där ledde jag henne, så fick vi träna en hel del på att kliva upp från stubbe! Råkade fastna i en gren också, både hennes huvud och min hjälm och väst tog i! Hon blev lite rädd, travade några steg och ruskade på halsen! Känns verkligen bra så här långt med inridningen!
 
När jag ridit tillbaka till stallet så skickade Nisse att han hade kört fast i snön. Men när jag kom dit så kom han ändå lös själv, men eftersom jag ändå var på språng passade jag på att fika lite lunch. Sen red jag ut Clarinett, mest skritt för skogsvägarna är för mjuka nu! Szum fick jogga lite i töm på banan i allt vatten och snö. Avslutade med att Dajmen fick repetera sista dagarna med kapson och schabrak men vid stallet, gick inte lika bra som när vi var uppe vid hagen igår men det gick! Vi jobbar vidare!
 
Sen middag och i väg för en lektion, på avtinad och ganska torr bana! Finns hopp i år med, längtar till min bana är bar!
 
Myspysväder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0