Sommarkänsla!

Igår nästan sommarvärme! Nu tinar snön fort bort och ersätts av lera och blöta!
 
I måndags red jag Chokladen efter jobbet, men hon var inte alls med mig. Jag vet inte om det är fällningen som stör henne fortfarande eller något annat, men något är det som inte är bra!
 
Igår började jag med att fixa två hagar efter vintern, plockade ner de extra pinnar och tråd som satts upp,  bytte isolatorer och dålig tråd. När jag satte upp de där extra trådarna i vintras så var det -27 grader, betydligt trevligare väder nu!
 
Sen jobbade jag Szum och Lilla Grå i töm, på banan är det nu fortfarande ganska mycket snö kvar men med vatten under, så det blev lite styrketräning för dom! Sen red jag Lemonaden och det gick verkligen efter planen. Ledde henne upp till skogskanten, satt upp där på en stubbe och red sedan en liten sväng i skogen och tillbaka till stallet! Det var ganska besvärlig terräng men hon gick utan problem, så stolt över henne!
 
Så kom Linda och vi red ut med Clarinett och Rabea, klättring och lite trav på skogsvägen. Just nu är problemet mest att vägrna är för mjuka, känns som vi aldrig är nöjda! Avslutade med att greja lite med Dajmen som inte alls var på humör, hon ville inte alls prova någon utrustning eller vara uppbunden, nytt försök om ett par dagar så hoppas vi att humöret och koncentrationen är bättre då.
 
Blev så trött när jag kom in från stallet, men hann bara lägga mig på soffan innan det dök upp folk. Sen kom det folk från olika håll så det var fullt hus hela kvällen! Trevligt värre med besök men måste alla komma samtidigt? Hade ju varit bättre att sprida ut socialiseringen lite... Till slut blev det en sen middag och nattning av hästarna!
 
Lemonadens öron på våran skogstur, tror verkligen att hon tyckte det var roligt!
 
Clarinett innan ridturen!
 
Här håller hon koll på om inte Linda och Rabea är klar snart!
 
Från skogen, nu våran tur att vara efter!
 
När vi kom tillbaka så fick Clarinett syn på Trassel, min katt som låg och solade på pallen!
 
Så söta!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0