Som sommar och vinter samtidigt!

Det är verkligen lite speciellt väder nu! Varmt, nästan sommartemperatur men fortfarande mycket snö kvar! Så snö i stövlarna samtidigt som man går med uppkavlade armar! Som vinter och sommar på samma gång!
 
Jag red igår Clarinett först, red lite dressyr. Jobbade med övergångar och hade samma tanke med formen som när jag tömkörde i fredags. Szum fick gå ett lätt pass på banan, kände lite på honom sen provridningen i lördags. Lemonaden fick jobba som sist, longering, "ridning från marken" och sen uppsittning och skrittade lite själv utan hjälp. Nu red vi en lite längre sväng på banan och det gick jättebra!
 
Tog in Dajmen och borstade på henne, dags att börja på lite med henne också och det kändes som en bra början. Hon fäller jättemycket och när jag hade borstat och lyft fötter var tålamodet slut, men första gången hon gick in själv och stod uppställd utanför boxarna så jag är nöjd. Sen jobbade jag Lilla grå och Chokladen i töm. De tvås humör har varit lite påverkade av fällningen så de har vilat över helgen men planen är att komma igång igen nu.
 
Sen hade Nisse lagat mat, kotletter och potatis, och efter det hade vi personalmöte med Ica. Vi har pratat ihop oss lite om sommaren och semestrarna. Nu ska jag försöka sova igen, välj av att jag drömde att Chokladen hade blivit sparkad...
 
Udda väder, massa snö kvar och nästan sommartemperatur samtidigt!
 
Dajmen! Inte i sin vackraste fas men det kommer bli en riktigt fin häst!
 
Några hästar senare! Finns hästhår om någon vill köpa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0