Skogstur!

Motivationen var rätt låg när jag kom hem från jobbet igår, blåst och regn gjorde sitt till. Men medan jag letade motivationen så slutade i alla fall regnet.
 
Jag och Linda skrittade ut i skogen med Lemonaden och Rabea. Första biten gick jag med henne innan jag satt upp på en stubbe, även på slutet ledde jag henne eftersom det är rejäl klättring nerför där. Men däremellan red vi i skotarspåren, i besvärlig terräng, över pinnar och stockar i alla varianter, upp och ner och genom vattenpölar och bäckar av smältvatten. Rabea är inte jätteförtjust i vatten och en gång fick Linda kliva av och leda, dessutom hoppade hon över någon vattensamling och var rätt fjollig med vattnet, som för övrigt var på många ställen nu, däremot var inte Lemonaden så brydd utan traskade rakt igenom allt! Jag är så imponerad över henne, både att hon är så orädd men även över hennes balans!
 
Sen blev det pizza till en sen middag och nu har vi hunnit fånga in Nisses ston som var ute och gled på gården. Ska göra ett litet ryck med Szum och sen är det Ica som gäller!
 
Lemonaden fick ett täcke igår, hon har aldrig haft täcke förut, har inte funnits någon anlednig eftersom hon inte är frusen av sig. Men nu när hon rids lite mer och ju kanske ska visas så kan det vara bra att ha ett täcke att dra på i bland. Hittade ett passande täcke hos Nisse i en säck med täcken han hade fått, hon är ju liten så ett ponnytäcke passade bra!
 
Täcke med stjärnor till min stjärna! 
 
Från våran tur, Lemonaden ser ut som en ponny bredvid Rabea! Men man så det räcker har hon ju i alla fall! Hur sla jag kunna knoppa den där?
 
Några av Nisses ston, här på plats i hagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0