Påskdagen!

Ja dagen började ju med hästar i fel hagar och sen en lugn och lång frukost! Sen tömkörde jag Chokladen lite, först en liten tur i skogen och så lite travjobb på planen där virket låg. Hon är lite irriterad nu men fäller rejält så hon och Clarinett fick gå utan täcke över dagen, jag hoppas att humöret ska bli bättre bara fällningen är över. Även Lilla Grå är lite irriterad, för att inte säga skitsur att borsta...
 
Sen följde jag med Nisse och lastade en häst. De hade hållt på i 6 timmar igår, för Nisse tog det typ 5 minuter i dag... Släpet var backat mot stalldörren, hästen försökte vända ett par gånger innan dörren och när det inte gick att göra så gick den rakt på! Så det var ju väldigt snabbt gjort! Vi fick fika och det blev i stället ett par timmars prat! 
 
Sen gjorde jag i ordning pulled porken och satte in den i ugnen. Under tiden som den tillagades så jobbade jag Lilla grå i töm, nattade mina hästar och så hjälptes vi åt att mocka och natta Nisses hästar. Sen en sen, väldigt sen, middag med pulled pork och sallad i tortillabröd, gott! Jag har även lagt ut en annons på Szum i kväll och det gjorde mig så trött att jag sen inte orkade något mer!
 
Mina Canterburydöttrar utan täcke i dag!
 
 
 
Jag tycker att Chokladen börjar bli fin i kroppen även om vinkeln vlev lite konstig här!
 
Clarinett ville helst ta närbilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0