Påskafton!

Vilket fantastiskt påskväder vi har! Perfekt att rida i!
 
Igår började jag med att åka i väg och ha ett par lektioner, jag hade kunnat sitta hur länge som helst på den där pallen i solen! Sen lite fika och så hästarna!
 
Först lite pyssel med Dajmen och när Linda kom så tog vi Lemonaden. Satt upp på banan och red något varv där och sen red vi ner till stallet. Det börjar vara dags att ta bort linan nu och rida själv, hon sköter sig som en prinsessa! Sen red vi ut på Clarinett och Rabea, härlig tur med massor av trav på skogsvägen. Clarinett var så avspänd och fin, men kunde inte låta bli att i sista traven, precis innan vi skulle sakta av, helt utan förvarning fara rakt upp i luften och göra ett brallsprång! Hon var nog bara tvungen....
 
Sen tog vi och flyttade runt i hagarna. Vi släppte över Clarinett och Chokladen i småflickornas hage och i stället släppte vi småflickorna och Rabea i stohagen. Rabea ska börja äta kraftfoder och det får ju småhästarna också så det är ju smidigt, och så hoppas jag att det ska bli lättare att ta in både Lemonaden och Dajmen utan att de andra följer med. 
 
När det var överstökat så skrittade jag ut med Szum och klättrade, även den här gången såg vi älg men just det bryr sig inte Szum så mycket om, däremot var han ganska jobbig och drog mig ur sadeln hela tiden efter han blivit trött. Så vi var rätt trötta båda två efter!
 
Planen var egentligen pulled pork till middag men eftersom vi inte förberett och det tar lite tid så får det bli en annan dag (i dag kanske?). I stället stekte jag skivor av hjortkött och värmde strips till, inte dålig påskmiddag det heller!
 
I dag påsdagen och första april, Nisses hästar har redan skämtat till det genom att stå i varandras hagar i morse! Nu är ordningen återställd och även mina hästar har fått frukost så nu är det dags för frukost för mig, nykokta ägg och nykokt kaffe!
 
Från gårdagens tur, fortfarande rejäla plogkanter men gruset börjar tina fram på vägen!
 
Långhåriga och lite smutsiga unghästar men ändå så fina mina små prinsessor! Wasabi, Dajmen och Lemonaden längst bak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0