Lördagen!

Solen tittar fram igen och jag hoppas att energin ska komma tillbaka!
 
Igår jobbade jag på Ica och sen direkt hem och ombyte för det kom en som skulle provrida Szum! En kompis kompis kan man väl säga, hon var inte övertygad om att hon skulle ha häst än då hon hade tagit bort sin för bara tre veckor sedan, tror inte att Szum direkt övertalade henne... Han gick jättefint men när det blev en diskussion så sa han helt enkelt din åsikt och hon åkte av... Jag inser att han är inte helt enkel, kommer bli svår att sälja men jäklar vad fin han är! Hon fortsatte rida, jag satt upp och galopperade lite mellan, och inga hard feelings men jag skämdes rätt mycket!!
 
Sen red jag och Linda ut med Clarinett och Rabea, i skogen gick det bra i klätterbackarna men på skogsvägen fick de styltor och halkade lite. När vi var klara så var det återigen snabbt ombyte och i väg på tårta, hos de som var med på provridningen men alla tycktes ha överlevt! Var nog mest jag som tyckte att det var pinsamt.
 
Någon middag blev det aldrig, men tårta fungerar ju också!  Nisse hade varit och köpt en ny bil, som jag inte vågar låna, och min bil gick bra igen igår efter några dagar med kupevärmaren och torrboll vid pedalerna. Låt oss ha lite flyt nu!
 
Småflickorna tog sovmorgon igår, det var ju ändå lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0