Tidig morgon!

I morse var det tidigt morgon! Jag skulle in till seminstationen och kolla Räkan, skulle vara där till 8.00 så behövde åka strax före 6.00. Men Nisse jagade ju så skulle jag ha lasthjälp så var det bara att blrja tidigare! Klockan 4.50 var Räkan och Wasabi lastade och sen åkte jag 20 minuter senare. Jag var först på plats, trots att jag nog hade längst att åka, och var där redan 7.15! Men blev bjuden på kaffe och macka, och sen var vi först i kön så 8.15 åkte vi därifrån igen, smidigt! Och Räkan var fortsatt dräktig, hon är betäckt med Canterbury så det blir ett helsyskon till Chokladen!
 
Jag tog hem dom, tråkigt för Wasabi att inte ha någon lekkompis, men hon ska få gå med Dajmen sen, men lättare att stödfodra och hantera dom. Sen lite fika innan jag gav mig i kast hästarna i regnet! Red dressyr på Clarinett och hon var verkligen jättefin, massor har hänt i galoppen och nu ska vi bara stärka upp och befästa. Och så fick Szum gå i töm, han var laddad och okoncentrerad, tror att det blir bättre när han får kompis igen, han är nog lite uttråkad nu. Chokladen var sämre i hoven igen, det är blött och hon har nog trampat upp lera i utgångshålet av förra hovbölden, bara att avvakta tills vi får på skor.
 
Jag var vid det här laget genomblöt, resten av dagen blev pyssel och såklart middag. Nu sova, Ica i morgon och jag är rätt trött fast det inte är så sent än. Blev en lång dag ändå!
 
Tidig avfärd!
 
Ny hage!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0