Sista september!

Lite seg i dag efter gårdagens trubadurkväll. I dag har det varit häsy hel dagen som gällt, Nisse är på någon körkonferans med nordsvenska hästenföreningen så jag har haft koll på hans djur också i dag. 
 
Först ut i dag var Chokladen som jag tömkörde i skogen, tyckte att det passade att börja dagen med en skogspromenad. Att det sen var brant backe och besvärlig terräng var en annan sak... Sen jobbade jag Szum i töm och han såg mycket bättre ut än igår, ska göra samma jobb i morgon och hoppas att han ska vara ännu bättre då, han har varit lite skum och stum sista veckan. 
 
Longerade Lemonaden, i dag var det inget sadeltvång så nu är det nog dags för stigbyglar också. Sen yog kag ut Dajmen på en liten promenad på banan. Hon är knappt ledd utan häst framför och har inte varit på banan, men hon var så cool trots att Lemonaden toksprang i hagen och skrek. 
 
Efter lite fika och kaffe så kom Linda och vi skrittade ut med Clarinett och Lilla Grå. Vi skrittade i skogen hemma, i besvärlig terräng, och det var nog ganska lagom för Lilla Grå som inte är i gång och var lite spänd, och för Linda som red Clarinett för första gången. Sen fixade jag hagarna som gick åt förra helgen och eldade upp lite täcken som jag rensat ut. Dels några äldre trasiga och sen ett som mössen ätit upp, det har legat några år men skulle ha varit perfekt till Chokladen i  vinter, nu hoppas jag att det var en engångs grej så inte fler täcken ryker. Ett mössätet täcke på 12 år känns ändå okej...
 
Nu har jag hunnit äta, städa undervåningen och ta in hästarna. Första riktiga natten inne nu och Gandalf och småtjejerna får bo inne nu. Nu ska jag också sova för jag är fortfarande trött  sen igår!
 
Bilder från unghästarnas träning i dag!
Chokladen i skogen!
 
Tillbaka på gården!
 
Lemonaden efter longeringen!
 
 
Och så Dajmen på banan!
Ser ni vad lik hon och Lemonaden är varann?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0